.

Första inlägget

Idag är det exakt 9 dagar tills jag åker. Efter veckor med rätt mycket blandade känslor så är jag nu mer än redo. Jag ska spendera mitt år i Dallas som ligger i Texas. Jag ska bo i en stad som heter Forth Worth, staden har ca 700.000 invånare. Jag kommer bo med en mamma, en pappa och en lillebror och en lillasyster. Min värdfamilj har bott i Italien i 4 år, och är en rätt oreligös familj (går varken till kyrkan eller ber). Familjen verkar hur underbar som helst, och jag kunde inte vara med nöjdare!
Jag kommer gå på Byron Nelson High School. Skolan har ca 1500-2000 elever och är en rätt nybyggd skola. Skolan har 8 tennisbanor, egen simhall, fotbollsplan, golflag osv osv. Den aktiviteten jag kommer göra är Cross Country (terränglöpning), 2 dagar efter att jag kommit till min värdfamilj så börjar träningarna, måndagar-lördagar 06.45-08.45 varje morgon.
Jag är verkligen hur taggad som helst, och kan inte fatta att jag om 9 dagar tar och åker iväg ett helt år, alldeles själv. Detta ska bli det bästa året i hela mitt liv!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!